top of page
PRODUCT GROEPEN  profielen  HR-04.jpg

Afdichting

Afdichting op maat

Zoekt u een professioneel en kundig bedrijf dat afdichtingen kan produceren? Bij HTR Rubber and Foam kunnen wij een afdichting op maat ontwerpen én fabriceren, helemaal toegespitst op de toepassing ervan door uw bedrijf. Wij zijn een producent van rubber en foam producten van hoge kwaliteit, en daarbij ook een engineering bedrijf dat zelf rubber onderdelen ontwerpt. Wij denken met u mee over hoe de ideale afdichting eruit ziet voor uw toepassing. Daarbij streven we altijd naar een optimale Total Cost of Ownership, zodat de afdichtingen een goede investering zijn voor uw bedrijf. Onze engineers gaan voor u aan de slag om het optimale rubber product te creëren voor uw bedrijf.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

De ideale afdichting voor uw toepassing

Kies voor HTR Rubber and Foam om optimale afdichtingen te produceren voor uw bedrijf, en u weet zeker dat u de beste kwaliteit krijgt voor de meest optimale kostprijs. Wij zijn namelijk ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd. Dat houdt in dat wij voldoen aan de strengste eisen en normen binnen de internationale automotive industrie. HTR levert topkwaliteit met eigen ontwerpen en in-huis productie in één van onze locaties. Bent u benieuwd geworden naar wat HTR kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Over HTR Rubber and Foam

Al in 1953 startte HTR Rubber and Foam met het produceren van rubber producten voor bedrijven. Inmiddels zijn we ruim 69 jaar verder, en hebben wij grote omvang aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van diverse productietechnieken. Bij HTR hebben wij de kennis van vijf verschillende productvormen in huis. Zo kunnen wij altijd gebruik maken van de meest optimale productietechniek die het beste past bij uw product.

 

Onze R&D afdeling doet gedegen onderzoek om de beste afdichting op maat te ontwerpen, en het product wordt uitvoerig getest in ons eigen testlaboratorium. Wij maken niet zomaar standaard rubber en foam producten, maar zijn er voor uw bedrijf van ontwerp tot prototype, productie tot voorraadbeheersing. Dat is de toegevoegde waarde voor uw bedrijf van HTR Rubber and Foam.

bottom of page