top of page
PRODUCT GROEPEN  profielen  HR-04.jpg

Afdichting EPDM

EPDM afdichting op maat

Als u een EPDM afdichting wil laten maken voor uw bedrijf, dan is het belangrijk dat dit product precies aansluit op de specifieke toepassing ervan. Bij HTR Rubber and Foam vindt u advies, deskundige engineering én productie onder één dak. Wij kunnen een afdichting van EPDM voor uw bedrijf ontwerpen die precies past bij de applicatie. Wij streven altijd naar een optimale Total Cost of Ownership voor onze klanten, zodat een EPDM afdichting van HTR altijd een goede investering is. Wij produceren niet zomaar een standaard product, maar denken met u mee over hoe we een EPDM afdichting kunnen creëren die precies past bij uw bedrijf. Met ruim 69 jaar ervaring en kennis van diverse productietechnieken, maakt HTR het ideale product voor uw bedrijf.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Een optimale EPDM afdichting van HTR

Kies voor HTR Rubber and Foam om een unieke afdichting van EPDM te laten ontwikkelen voor uw bedrijf. Wij zorgen voor een optimaal productieproces en een optimaal product, helemaal aangepast op wat uw bedrijf nodig heeft. U kunt zeker zijn van een product van hoge kwaliteit. HTR is namelijk ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd. Wij voldoen dus aan de hoogste eisen binnen de automotive industrie. Bent u benieuwd geworden naar wat HTR uw bedrijf kan brengen? Neem vooral contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

Over HTR Rubber and Foam

Al sinds 1953 is HTR Rubber and Foam bezig om een breed scala aan rubber- en foam oplossingen te leveren voor gerenommeerde bedrijven. Iedere dag werken onze engineers aan nieuwe innovatieve ideeën en zetten deze kennis in om unieke rubber en foam producten te ontwerpen. Wij hebben de kennis in huis van vijf verschillende productievormen, zodat we altijd de beste techniek kunnen kiezen voor uw afdichting van EPDM.

 

Onze R&D afdeling doet onderzoek naar wat het ideale ontwerp is voor uw bedrijf, en het product wordt alvast getest in ons eigen testlaboratorium. Zo ontwikkelen wij een EPDM afdichting op maat van hoge kwaliteit, die precies aansluit op de toepassing van uw bedrijf.

bottom of page