top of page
PRODUCT GROEPEN  profielen  HR-04.jpg

Afdichting rubber

Rubberen afdichting op maat

Als u een deskundig bedrijf zoekt om een unieke rubberen afdichting te produceren voor uw bedrijf, dan kunt u terecht bij HTR Rubber and Foam. Bij HTR kunnen wij een rubberen afdichting op maat volledig ontwerpen én produceren, helemaal aangepast op de applicatie ervan door uw bedrijf. Wij zijn een producent van rubber en foam producten van hoge kwaliteit, maar wij maken niet zomaar standaard onderdelen. Wij denken met u mee over hoe de ideale afdichting van rubber eruit ziet voor uw bedrijf. We sterven daarbij altijd naar een optimale Total Cost of Ownership, zodat onze producten een goede investering zijn en voor de prijs-kwaliteit verhouding worden geproduceerd. Kies voor HTR en onze engineers gaan aan de slag om het optimale rubber product te creëren voor uw bedrijf!

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Een optimaal product van HTR

Kies voor HTR Rubber and Foam om een afdichting van rubber te laten produceren, en u neemt een bedrijf in de arm dat altijd een stap verder is en met u meedenkt over het creëren van een uniek en optimaal product. HTR is ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan de zwaarste normen en eisen voldoen in de internationale automotive industrie. HTR levert kwaliteit, eigen engineering en productie en gebruikt de meest optimale productietechnieken voor uw product. Wilt u meer weten? Neem vooral contact met ons op. We gaan graag in gesprek over de mogelijkheden.

Over HTR Rubber and Foam

Met ruim 69 jaar aan kennis en ervaring is HTR Rubber en Foam een betrouwbare keuze om een afdichting van rubber te produceren voor uw bedrijf. HTR Rubber and Foam is opgericht in 1953 als rubberproducent, en is inmiddels uitgegroeid naar een gerenommeerde ontwikkelaar en producent van rubber- en foam producten. Wij leveren een breed scala aan rubber en foam onderdelen van hoge kwaliteit aan diverse grote bedrijven in de industrie.

 

Onze producten zijn bijna altijd op maat gemaakt en toegespitst op een bepaalde toepassing. Wij denken altijd mee over de applicatie van het product en een optimale kostprijs van onze producten. Onze R&D afdeling ontwerpt de ultieme rubberen afdichting en het prototype wordt uitvoerig getest in ons eigen testlaboratorium. Bij HTR vindt u alles onder één dak: van ontwerp tot productie.

bottom of page