top of page
PRODUCT GROEPEN  profielen  HR-04.jpg

Afdichtingsrubber

Afdichtingsrubber op maat

Zoekt u een betrouwbare en deskundige partij die afdichtingsrubber op maat kan produceren voor uw toepassing? HTR Rubber and Foam maakt unieke rubber en foam producten op maat. Wij maken niet zomaar afdichtingsrubbers, maar denken met u mee over de toepassing van het afdichtingsrubber voor uw bedrijf. Zo ontwikkelen onze engineers een rubber product dat helemaal aansluit op de applicatie. Wij hebben kennis van en ervaring met diverse productietechnieken, waardoor wij altijd het meest optimale productieproces kunnen gebruiken. HTR streeft daarbij naar een optimale Total Cost of Ownership van het product voor uw bedrijf. Zo weet u zeker dat u een kwalitatief product krijgt voor een goede en eerlijke kostprijs.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Afdichtingsrubbers laten maken door HTR

Als u kiest voor HTR Rubber and Foam om afdichtingsrubbers te produceren voor uw bedrijf, weet u zeker dat u investeert in optimale kwaliteit, duurzaamheid en een product dat precies op maat is gemaakt. HTR is ISO 9001:2015 gecertificeerd, en ook IATF16949:2016 gecertificeerd. Wij voldoen hiermee aan de zwaarste normen en eisen in de internationale automotive industrie. Bent u benieuwd naar wat HTR Rubber and Foam voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam heeft al meer dan 69 jaar in de industrie. Wij zij onze technieken blijven doorontwikkelen, waardoor wij nu alle kennis in huis hebben van vijf verschillende productiemethodes. Daarmee kunnen wij unieke rubber en foam producten ontwikkelen voor de meest gerenommeerde bedrijven. Opgericht in 1953 door de heer H.W. Hoogerdijk als rubberfabrikant, is HTR inmiddels uitgegroeid tot zowel een engineering bedrijf als fabrikant van rubber producten.

 

Onze R&D afdeling doet onderzoek om het beste afdichtingsrubber te ontwikkelen voor uw bedrijf, en het wordt getest in ons eigen testlaboratorium. Zo krijgt u gegarandeerd kwalitatief afdichtingsrubber op maat voor uw specifieke toepassing.

bottom of page