top of page
Engineering: Video

ENGINEERING

Engineering van rubber en foam producten

Tijdens de engineering maken we een gedetailleerde producttekening aan de hand van de ontwerpeisen. Op deze tekening staan de exacte maten, toleranties en technische specificaties van uw product. Ook houden we rekening met onder andere hardheid, elasticiteit, temperatuurbestendigheid, chemische bestendigheid, blijvende vervorming (compression set) etc. van de rubber producten. Ook geven wij aan met welke krachten onze producten “terug duwen”, wat erg belangrijk is voor de constructeurs. Onze engineers adviseren u graag. De combinatie van verschillende productieprocessen gekoppeld aan een grote variëteit aan materialen geeft dat HTR dé optimale mix van die twee heeft voor uw applicatie.

De juiste elastomeren voor uw product

De typische eigenschappen van uw rubber product worden bepaald door de verschillende keuzen uit het gamma van de soorten elastomeren. De eigenschappen van de optimale elastomeer sluiten aan bij de toepassing ervan. Onze engineers kiezen altijd voor de meest duurzame oplossing, zodat u het beste haalt uit uw eindproduct.

_MNR3898.jpg
Engineering: Onze producten

Optimaal voor de toepassing
Onze productspecialisten zorgen ervoor dat uw rubber of foam product aan alle eisen voldoet. Zowel het ontwerp, specificaties, kwaliteit en de materiaalsoort passen optimaal bij de toepassing die u in gedachten heeft. We verzorgen de engineering van rubber- en foam producten voor de meest gerenommeerde bedrijven uit de diverse industrieën over heel de wereld die door ons worden bediend. 

Engineering: Tekst
bottom of page