engineering MM.jpg
ENGINEERING

Engineering van rubber en foam producten

Tijdens de engineering maken we een gedetailleerde producttekening aan de hand van de ontwerpeisen. Op deze tekening staan de exacte maten, toleranties en technische specificaties van uw product. Ook houden we rekening met onder andere hardheid, elasticiteit, temperatuurbestendigheid, chemische bestendigheid etc. van de rubber producten. Onze engineers adviseren u graag.

De combinatie van verschillende productieprocessen gekoppeld aan een grote variëteit aan materialen geeft dat HTR dé optimale mix van die twee heeft voor uw applicatie!
 

De juiste elastomeren voor uw product

De typische eigenschappen van uw rubber product worden bepaald door de verschillende keuze uit het gamma van soorten elastomeren. De eigenschappen van de optimale elastomeer sluiten aan bij de toepassing ervan. Onze engineers kiezen altijd voor de meest duurzame oplossing, zodat u het beste haalt uit uw eindproduct.

toolmaking frezen india.JPG
OPTIMAAL VOOR DE TOEPASSING

Onze productspecialisten zorgen ervoor dat uw rubber product aan alle eisen voldoet. Zowel het ontwerp, specificaties, kwaliteit en de rubbersoort passen optimaal bij de toepassing die u in gedachten heeft. We doen de engineering van rubber producten voor de meest gerenommeerde bedrijven uit de diverse industrieën die door ons worden bediend.