top of page
Ontwerp: Tekst
details_9092.jpg

Foam blok

Foam blok laten produceren

Als u foam blokken nodig heeft voor een specifieke toepassing voor uw product of bedrijf, dan wilt u natuurlijk dat deze zo optimaal mogelijk worden geproduceerd. Daarvoor bent u bij HTR Rubber and Foam aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om zowel uw foam blokken te produceren, als aan de voorkant al na te denken over het ontwerp ervan. Wij doen niet aan standaardontwerpen, maar kijken naar wat u nodig heeft voor uw toepassing van een foam blok. HTR levert op maat gemaakte oplossingen, en streeft naar een optimale Total Cost of Ownership voor uw bedrijf. Zo kunt u bij ons foam blokken kopen van de hoogste kwaliteit, gemaakt met een optimaal productieproces.

Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Optimale foam blokken van HTR

Kiest u voor HTR Rubber and Foam om uw foam blok te ontwerpen en produceren, neemt u een gerenommeerd bedrijf in de arm dat de belangen van uw bedrijf meeneemt in het productieproces. U weet zeker dat u de beste kwaliteit krijgt, want HTR is namelijk zowel ISO 9001:2015 als IATF16949:2016 gecertificeerd. Wij voldoen aan de strengste normen binnen de automotive industrie en leveren aan diverse bedrijven die deze kwaliteit kunnen onderstrepen. Bent u benieuwd geworden naar de innovatieve en creatieve oplossingen van HTR? Neem dan gerust contact met ons op.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam werd opgericht in 1953 door de heer H.W. Hoogerdijk als rubberfabrikant. Na meer dan 69 jaar aan kennis en ervaring opgedaan te hebben, zijn wij uitgegroeid naar een grote speler in de rubber- en foamindustrie. Inmiddels produceren wij niet alleen maar, maar hebben wij ons eigen testlaboratorium en een R&D afdeling, die zich inzet om de meest optimale rubber- en foamproducten te realiseren.

 

Wij hebben ruime ervaring in vijf verschillende productgroepen, en kunnen bijna iedere productietechniek toepassen om het beste product te maken. Als u bij ons foam blokken wilt kopen, zorgen wij ervoor dat deze geproduceerd worden met de meest optimale technieken voor een goede kostprijs. Wij geven u advies, denken met u mee, en presenteren een uniek foam blok ontwerp dat precies past bij de toepassing van uw bedrijf.

bottom of page