HTR als
partner

Rubber en foam producten leveren kunnen veel meer bedrijven dan alleen HTR. HTR echter is uniek in haar aanpak en structuur wat maakt dat HTR zich werkelijk kan onderscheiden van de rest van markt.

De centrale probleemstelling van uw behoefte aan rubber en/of foam producten maakt al dat HTR zich verdiept in uw applicatie om de uitdagingen van uw applicatie in kaart te brengen, alle inbouwspecificaties en alle eisen die u aan het product stelt.

Bij voorkeur komen wij bij u aan tafel als nog niet alle componenten definitief zijn: vaak kunnen wij u van advies dienen om diverse componenten iets anders te construeren zodat een benodigde rubber of foam deel beter past of beter functioneert en de totale samenstelling ook nog sneller en beter te assembleren is.

Wij houden rekening met de toleranties van alle losse componenten en borgen de technische specificaties en helpen u de functionaliteit en de inbouw van de producten op een zo snel mogelijke en eenvoudige manier (poka yoke) uit te voeren.

Met de diversiteit aan verschillende productietechnieken en methoden gekoppeld aan een grote diversiteit aan basismaterialen en productie op verschillende locaties maakt dat HTR kwalitatief hoogwaardige producten maakt op een zeer constante basis die optimaal in te bouwen zijn en “fit for use”.

Dat ook nog gedekt door een ISO 9001 certificering maar ook een IATF16949 certificering (wat een hoogwaardig wereldwijd erkent kwaliteitssysteem is voor de automotive industrie) waardoor u gewaarborgd bent van de meest hoogwaardige kwaliteitssystemen met producten die altijd aan de gestelde normen en eisen voldoen en perfect op tijd worden geleverd.

HTR richt zich daarmee niet om de goedkoopste offerte op tafel te leggen maar op de meest ideale oplossing voor uw applicatie met de snelst mogelijks assemblage in de juiste specificaties (fit for use), op tijd geleverd en altijd in de afgesproken specificaties. Dat totaal geeft de meest optimale Total Cost of Ownership en dat is wat HTR biedt!

HTR heeft zeer lange samenwerkingen met zeer veel van haar OEM klanten waaronder de meest vooraanstaande internationale A-merken in diverse industrieën.