HTR als
partner

HTR heeft een unieke aanpak en structuur, hierdoor onderscheidt HTR zich beduidend van de rest van de markt. Simpelweg rubber en foam producten leveren, kunnen meer aanbieders. Daarom maken we graag duidelijk waarom wij de juiste keuze voor u zijn.

De centrale probleemstelling van uw behoefte aan rubber en/of foam producten garandeert direct dat HTR zich tot in detail verdiept in uw applicatie, met als doel alle uitdagingen, inbouwspecificaties en eisen die u aan het product stelt, nauwgezet in kaart te brengen.

Bij voorkeur komen wij bij u aan tafel als nog niet alle componenten definitief zijn vastgesteld; vaak kunnen wij u van advies dienen om diverse componenten iets anders te construeren, zodat een benodigd rubber of foam deel beter past of functioneert en de totale samenstelling ook nog sneller en beter te assembleren is.

Wij houden rekening met de toleranties van alle losse componenten, borgen de technische specificaties en helpen u de functionaliteit en de inbouw van de producten zo snel mogelijk en op eenvoudige wijze ‘poka yoke’ uit te voeren.

De diversiteit aan verschillende productietechnieken en -methoden, gekoppeld aan een grote diversiteit aan basismaterialen zorgt er, in samenspel met productie op verschillende locaties voor, dat HTR op zeer constante basis kwalitatief hoogwaardige producten maakt; ‘fit for use’ en optimaal in te bouwen.

Dit gehele proces is niet alleen gewaarborgd door een ISO 9001 certificering, maar daarnaast eveneens door een IATF16949 certificering (een hoogwaardig wereldwijd erkend kwaliteitssysteem voor de automotive industrie).

Daardoor bent u altijd zeker van uitermate hoogwaardige kwaliteitssystemen, met producten die altijd aan de gestelde normen en eisen voldoen, deze regelmatig zelfs overtreffen en perfect op tijd worden geleverd.

HTR stelt zich daarmee niet als doel de goedkoopste offerte op tafel te leggen.
Wij richten ons er specifiek op, de meest ideale oplossing voor uw applicatie te vinden en de assemblage in de juiste, afgesproken specificaties, ‘fit for use’, op de snelst mogelijke wijze, perfect op tijd te leveren.

Dit totale proces resulteert in de meest optimale Total Cost of Ownership en dat is precies wat HTR biedt!

HTR heeft zeer langdurige samenwerking met een groot aantal OEM klanten, waaronder uiterst vooraanstaande internationale A-merken in diverse industrieën.