top of page

OVER ONS

HTR BV Rubber and Foam, nog altijd ook geregistreerd onder de originele naam: Hoogerdijk BV Technical Rubber, is in 1953 opgericht door de heer H.W. Hoogerdijk.


In 1983 heeft de heer Hoogerdijk de onderneming verkocht aan een financieringsmaatschappij die de heer Bert Jan Wits als directeur aanstelde. Bert Jan Wits kwam van Monroe schokbrekers. In 1985 heeft Bert Jan Wits de firma overgenomen.


De huidige directeur, Ferry van de Pasch, heeft zijn eerste serieuze verkoopbaan als sales engineer bij Hoogerdijk BV verkregen in juni 1990 en is hier, later in de rol als area manager, gebleven tot en met december 1996 om eind 2004 terug te keren op het oude nest en de firma per 1 januari 2005 over te nemen van de heer Bert Jan Wits.
Naast het uitbouwen en uitbreiden van de organisatie is vooral het vergroten van kennis en kunde een speerpunt geweest en is in de afgelopen decennia zeer veel geïnvesteerd in opleiden, scholing, kwaliteitsverbetering, optimalisatie, digitalisatie en automatisering en het opbouwen van een eigen laboratorium in Eindhoven.
 

Anno 2022 heeft HTR Rubber and Foam 3 vestigingen;

- HTR BV Rubber and Foam; HQ, Productie, service center en laboratorium;
- HTR Deutschland GmbH; verkooporganisatie voor Duitse relaties; 
- HTR Rubber (India) Pvt in Delhi; productie en service center.

HTR is niet alleen ISO 9001:2015 maar tevens IATF16949: 2016 gecertificeerd. De laatste is de wereldwijd geldende internationale automotive normering die als een van de zwaarste normen geldt.
HTR levert niet alleen producten die uit rubber en of kunststof foam zijn gemaakt maar helpt haar opdrachtgevers met het meest optimale design te maken in de meest optimale specificatie en omdat HTR 5 verschillende productgroepen voert, is zij geheel vrij in haar ontwerpen.


De combinatie van de verschillende materialen vanuit die 5 verschillende productgroepen maakt dat regelmatig combinaties van die materialen te maken zijn wat extra technische mogelijkheden biedt wat anderen niet kunnen bieden.  
 

Over ons: Over het bedrijf
Over ons: Over het bedrijf
bottom of page