top of page
HTR_6539739.jpg

Noppenschuim

Noppenschuim op maat

Als u kwalitatief noppenschuim nodig heeft voor een uw bedrijf, dan wilt u natuurlijk dat een leverancier uw noppenschuim, voor bijvoorbeeld geluidsisolatie, zo optimaal mogelijk produceert. HTR Rubber and Foam heeft alle kennis en ervaring in huis om zowel noppenschuim op maat te produceren, als aan de voorkant al met u mee te denken over het ontwerp ervan. Bij ons krijgt u geen standaardontwerp, maar we kijken naar wat u nodig heeft voor uw specifieke toepassing van het noppenschuim. HTR levert bijna alleen maar op maat gemaakte oplossingen, en streeft naar een optimale Total Cost of Ownership. Zo kunt u bij ons rubber en foam producten laten produceren van de hoogste kwaliteit, gemaakt met een optimaal productieproces.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Een optimaal product van HTR

Kies voor HTR Rubber and Foam om noppenschuim, voor bijvoorbeeld geluidsisolatie, te laten ontwikkelen voor uw bedrijf. Wij zorgen voor een optimaal productieproces en een optimaal product. U kunt zeker zijn van een rubber of foam product van hoge kwaliteit. HTR is namelijk ISO 9001:2015 gecertificeerd, en daarbij ook IATF16949:2016 gecertificeerd. Dat betekent dat wij voldoen aan de hoogste en strengste eisen binnen de automotive industrie. Dat kunt u ook wel merken aan onze kwalitatieve producten. Wilt u meer weten over wat HTR uw bedrijf kan brengen? Neem dan contact met ons op!

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam werd ooit opgericht in 1953, en is met meer dan 69 jaar ervaring uitgegroeid naar een gerenommeerde ontwikkelaar en producent van rubber- en foam producten. Wij leveren een brede range aan onderdelen voor diverse bekende bedrijven. Onze producten zijn altijd op maat gemaakt en aangepast op een specifieke toepassing.

 

Wij denken altijd mee over de toepassing en een optimale kostprijs van onze producten. Wij hebben onze eigen R&D afdeling én een volledig in-huis testlaboratorium. Hier doen onze engineers onderzoek doen naar diverse productietechnieken en het optimaliseren van onze producten. Zo kunt u terecht bij HTR voor de gehele ontwikkeling van noppenschuim op maat: van ontwerp tot productie.

bottom of page