top of page

ONTWERP

Ontwerp op basis van uw specificaties

Wellicht het belangrijkste element in het gehele proces. Hier wordt de basis gelegd voor de optimale passing, perfecte functionaliteit, en snelst mogelijke montagetijd, rekening houdend met álle toleranties. Uiteraard doen we dit in nauwe samenspraak met u.

De basis zoals HTR deze legt borgt een goede passing, optimale functionaliteit en snelle montage, juist zaken die essentieel zijn, bij een product met een relatief lage kostprijs. Hier wordt het verschil gemaakt mbt de werkelijke kostprijs! 
 

Zo betaalbaar mogelijk

We komen altijd voor de beste oplossing en dat hoeft niet per se de goedkoopste te zijn. Ook de duurzaamheid en werking van uw product vinden we zeer belangrijk. Onze ontwerpen zijn natuurlijk wel gericht op een zo optimaal mogelijke kostprijs. Omdat HTR gebruik kan maken van verschillende productieprocessen bieden wij altijd de juiste mix van het meest optimale ontwerp en het meest passende proces.

 

Early Supplier Involvement

Door HTR zo vroeg mogelijk bij het ontwerp te betrekken wordt meestal de tijd tot de productintroductie korter. Door onze kennis en ervaring komen we snel tot de kern en kunnen we snel overgaan tot productie van onze rubber of foam onderdelen.HTR treed het liefst reeds in contact met haar relaties in een fase dat de ontwerpen nog niet in een “frozen” status zijn. Hier kunnen we de eerste besparingen reeds realiseren!

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
kvalifik-5Q07sS54D0Q-unsplash.jpg

INNOVATIE EN FLEXIBILITEIT

Bijna alle van onze rubber producten worden op maat gemaakt. Voor de situatie of toepassing van onze opdrachtgever maken we iets dat nog niet bestaat. Daarvoor verdiepen we ons in het eindproduct en onderzoeken en bepalen welke materialen en vormen de meest optimale zijn. Net als rubber moeten ook wij daarom flexibel zijn en meedenken met onze klanten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.
We hebben in de loop der jaren zelf al verschillende productiemethodes doorontwikkeld. Ook aanpassingen op machines horen daarbij. Onze mensen denken in oplossingen en nemen de stappen die nodig zijn om tot een rubber product van hoge kwaliteit te komen. We gooien daarom regelmatig alle bestaande technieken overboord en komen tot nieuwe, innoverende ideeën. We doen niet snel “meer van het zelfde”

bottom of page