DSC03575.jpg
OVER ONS

HTR Rubber en Foam levert sinds 1953 een gehele range van producten aan de top van de industrie, op een ander niveau als wat u gewend bent. Elke dag leveren we op maat gemaakte oplossingen die de prestaties van uw product en de efficiency van uw proces verbeteren met een zeer duidelijke focus op een optimale Total Cost of Ownership.

 

HTR Rubber en foam ontwerpt en ontwikkeld producten, definieert de optimale technische product specificatie gericht op uw toepassing. Met onze expertise en ervaring zal ons team aan engineers en R&D collega’s in nauwe samenwerking komen tot de meest optimale productoplossingen voor uw applicatie.

Monitoring Room
INNOVATIE EN FLEXIBILITEIT

De meeste van onze rubber producten maken we op maat. Voor de situatie of toepassing van onze opdrachtgever maken we iets dat nog niet bestaat. Daarvoor duiken we in het eindproduct en bepalen welke materialen en vormen we moeten maken. Net als rubber moeten we daarom flexibel zijn en meedenken met onze klanten. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

We hebben in de loop der jaren zelf al verschillende productiemethodes ontwikkeld. Ook aanpassingen op machines horen daarbij. Onze mensen denken in oplossingen en nemen de stappen die nodig zijn om tot een rubber product van hoge kwaliteit te komen. We gooien daarom regelmatig alle conventies overboord en komen tot nieuwe, innoverende ideeën. We doen niet snel “meer van het zelfde”