top of page
PRODUCT GROEPEN  profielen  HR-04.jpg

Rubber afdichtingsband

Rubber afdichtingsband laten maken

Bij HTR Rubber and Foam kunt u een afdichtingsband van rubber geheel op maat laten maken voor een specifieke toepassing van uw bedrijf. HTR ontwerpt en produceert innovatieve en unieke oplossingen voor bedrijven van rubber en foam. Onze engineers kunnen gebruik maken van wel vijf verschillende productievormen, waardoor we de beste techniek kunnen kiezen om uw rubberen afdichtingsband te produceren. Daarbij streven wij naar het meest optimale productieproces en de optimale Total Cost of Ownership voor onze klant. Zo ontwikkelen wij een ultiem rubberen product, speciaal voor uw bedrijf.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Optimale afdichtingsband op maat door HTR

Kiest u voor HTR om een unieke rubber afdichtingsband te produceren voor uw bedrijf, dan weet u zeker dat u een optimaal product krijgt dat precies aansluit op de toepassing door uw bedrijf. HTR maakt gebruik van de beste productietechnieken voor uw product, en zorgt voor een eerlijke kostprijs. Wij zijn zowel ISO 9001:2015 als IATF16949:2016 gecertificeerd. We voldoen aan de strengste eisen binnen de automotive industrie. Daarom kunt u ervan op aan dat wij uw rubberen product helemaal op maat maken, van hoge kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam heeft al ruim 69 jaar ervaring in de rubberindustrie, en heeft een breed scala aan kennis en expertise opgedaan van diverse productietechnieken. Als u kiest voor HTR, gaan onze engineers voor uw bedrijf aan de slag om een optimale afdichtingsband van rubber op maat te creëren. We geven u advies en denken mee over de beste vorm, materiaal en technieken voor een rubber afdichtingsband voor uw applicatie.

 

Onze R&D afdeling doet gedegen onderzoek naar het product, en het prototype wordt uitvoerig getest in ons in-huis testlaboratorium. Wij maken niet zomaar een standaard rubberen afdichtingsband, maar gaan net dat stapje verder voor onze klanten om een passend product te ontwerpen dat helemaal aansluit op de toepassing ervan. Wij zijn er voor uw bedrijf, van ontwerp tot productie.

bottom of page