top of page
pexels-dan-cristian-pădureț-1476318.jpg

Rubber ringen

Rubber ringen op maat

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partij om rubber ringen op maat te maken voor uw bedrijf, dan kunt u terecht bij HTR Rubber and Foam. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen, waarbij we altijd op zoek zijn naar de meest optimale productspecificaties voor uw product. Wij streven ernaar om een optimale Total Cost of Ownership te bereiken van de rubber ringen voor uw bedrijf. Wij produceren niet zomaar standaard rubber ringen, maar gaan met u in gesprek en denken met u mee over hoe het product geoptimaliseerd kan worden voor uw specifieke toepassing. Met 69 jaar ervaring en vijf verschillende rubber- en foam productgroepen onder één dak, hebben wij alle kennis in huis om een optimaal product voor u te ontwikkelen.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Rubber ringen kopen bij HTR

Als u kiest voor HTR Rubber and Foam om rubber ringen te laten produceren voor uw bedrijf, weet u zeker dat u kiest voor een bedrijf dat altijd een stap verder is en met u meedenkt over het creëren van een uniek en optimaal product. HTR is ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan de zwaarste normen en eisen voldoen in de internationale automotive industrie. HTR levert kwaliteit, eigen engineering en productie en een optimaal product voor uw bedrijf. Wilt u meer weten? Neem vooral contact met ons op, en we gaan met elkaar in gesprek over de mogelijkheden.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam levert al sinds 1953 een breed scala aan rubber- en foamproducten aan de top van de industrie. Onze engineers creëren rubber en foam producten voor de meest gerenommeerde bedrijven. Met onze kennis van diverse productieprocessen en een innovatieve geest kunt u bij ons rubber ringen kopen en laten maken die nog niet bestaan, helemaal afgestemd op uw toepassing.

 

Wij hebben in de loop der tijd dan ook verschillende productiemethodes zelf doorontwikkeld. Zo kunnen wij voor u het meest optimale, duurzame en voordelige eindproduct maken. Met onze eigen R&D afdeling en ons in-huis testlaboratorium, kunt u bij HTR terecht van ontwerp tot productie, engineering tot voorraadbeheersing.

bottom of page