top of page
details_9156-2.jpg

Rubber strip

Rubber strip op maat voor uw toepassing

Zoekt u een partij die rubber strips kan produceren voor uw bedrijf, maar dat net een stap verder gaat om dit product te optimaliseren? HTR Rubber and Foam is niet alleen een producent van rubber en foam producten, maar ook een engineeringbedrijf dat met u meedenkt over het creëren van het meest optimale rubberproduct. Doordat wij kennis en ervaring hebben in wel vijf verschillende productgroepen, kunnen wij altijd de beste toepassing vinden van onze productietechnieken. Wij geven u advies, en ontwerpen rubber strips die helemaal aansluiten op de specifieke applicatie voor uw bedrijf. We streven naar een optimale Total Cost of Ownership, zodat u gegarandeerd rubber strips gaat kopen van kwaliteit, duurzaamheid en met de beste toepassing.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Optimale rubber strips van HTR

Kiest u voor HTR om een rubber strip te creëren voor uw bedrijf, dan weet u zeker dat u een optimaal product krijgt dat precies aansluit op uw toepassing ervan. Wij zullen u altijd adviseren over de beste productietechnieken voor uw product, en voeren dit ook voor u uit met de hoogste kwaliteit. Dat is ook te zien aan onze ISO 9001:2015 en IATF16949:2016 certificering. Wij voldoen aan de strengste normen binnen de automotive industrie. Hierdoor kunt u ervan op aan dat wij rubber strips voor uw bedrijf maken van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam startte al in 1953 met het produceren van rubberproducten. Met 69 jaar kennis en ervaring, zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche, dat niet alleen produceert, maar ook bekend staat om onze engineering en optimale productontwerpen.

 

Met onze eigen R&D afdeling en ons eigen testlaboratorium in huis, kunnen wij onze kennis van de diverse productietechnieken inzetten om een product te creëren dat specifiek gemaakt is voor uw applicatie. Wij denken altijd een stap vooruit, zodat u gegarandeerd bij ons de ultieme rubber strips kunt kopen voor uw toepassing. Bij HTR denken wij met u mee van productie tot logistiek, prototype tot voorraadbeheersing.

bottom of page