top of page
details_9168.jpg

Schuimblok

Schuimblokken op maat van HTR

HTR Rubber and Foam maakt unieke schuimblokken op maat, helemaal aangepast op waarvoor uw bedrijf het schuimblok wil gebruiken. Wij leveren rubber en foam oplossingen op maat. We denken met uw bedrijf mee over hoe de schuimblokken het beste kunnen worden ontworpen voor uw toepassing. Wij hebben kennis en ervaring met diverse productietechnieken en productvormen, waardoor wij kunnen zorgen voor een optimaal productieproces. HTR streeft daarbij altijd naar een uitstekende Total Cost of Ownership, waardoor onze producten een goede en kwalitatieve investering zijn. Onze engineers ontwerpen een schuimblok dat perfect werkt met uw toepassing, voor een ideale kostprijs en van hoge kwaliteit.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Slimme en innovatieve productie door HTR

Laat schuimblokken op maat produceren voor uw bedrijf door HTR Rubber and Foam, en u krijgt een optimaal product voor een eerlijke kostprijs. Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de hoogste eisen binnen de automotive industrie. U kunt er dus van op aan dat wij u een schuimblok leveren van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar wat HTR kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan vooral contact met ons op. We bekijken graag samen de mogelijkheden.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam is opgericht in 1953 als rubberproducent, en is inmiddels uitgegroeid naar een gerenommeerde ontwikkelaar en producent van rubber- en foam producten van hoge kwaliteit. Wij leveren een brede range aan onderdelen voor diverse grote bedrijven in de industrie, altijd op maat gemaakt en aangepast op een specifieke toepassing. Bij ons krijgt u niet zomaar een standaardontwerp. Wij denken altijd mee over de toepassing en een optimale kostprijs van onze producten.

 

Wij hebben onze eigen R&D afdeling én een volledig testlaboratorium, waar onze engineers gedegen onderzoek doen naar diverse productietechnieken en het optimaliseren van onze producten. Zo kunt u terecht bij HTR voor de gehele ontwikkeling van schuimblokken: van ontwerp tot productie.

bottom of page