top of page
PRODUCTGROEP vormdelen HR-02.jpg

T profiel

Rubber T profiel op maat

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige partij om een rubber T profiel te ontwikkelen voor uw bedrijf, dan kunt u terecht bij HTR Rubber and Foam. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen, waarbij we altijd op zoek zijn naar de meest optimale productspecificaties voor uw rubber product. Wij streven ernaar om een optimale Total Cost of Ownership te bereiken van het T profiel. U krijgt niet zomaar een standaard T profiel van rubber, maar onze engineers gaan aan de slag om het rubber T profiel helemaal aan te passen op uw toepassing. Met 69 jaar ervaring in de industrie, hebben wij alle kennis in huis om een optimaal product voor uw bedrijf te ontwikkelen.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

De hoogste kwaliteit

Kiest u voor HTR om een uniek rubber T profiel te creëren voor uw bedrijf, dan weet u zeker dat u een optimaal product krijgt dat precies aansluit op de applicatie ervan. HTR adviseert u over de beste productietechnieken voor uw product, en voeren dit ook voor u uit met zorg en deskundigheid. Wij zijn zowel ISO 9001:2015 als IATF16949:2016 gecertificeerd. Wij voldoen dus aan de strengste normen binnen de automotive industrie. Hierdoor kunt u ervan op aan dat wij een T profiel helemaal op maat maken voor uw bedrijf van de beste kwaliteit. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam werd opgericht in 1953 door de heer H.W. Hoogerdijk als rubberfabrikant. Sinds die tijd zijn wij uitgegroeid naar een grote speler in de rubber- en foamindustrie Wij produceren niet alleen maar, maar hebben ook ons eigen testlaboratorium en een professionele R&D afdeling, die zich inzet om de meest optimale rubber- en foamproducten te realiseren. Wij hebben ruime ervaring in wel vijf verschillende productgroepen, waardoor wij alle mogelijkheden bezitten om een uniek en optimaal product te ontwikkelen.

 

Als u bij HTR uw T profiel van rubber laat maken, zorgen wij ervoor dat deze geproduceerd worden met de beste technieken voor een goede kostprijs. Wij geven u advies, denken met u mee, en presenteren een uniek T profiel ontwerp dat precies past bij de toepassing van uw bedrijf.

bottom of page