top of page
PRODUCT GROEPEN  profielen  HR-04.jpg

U profiel

Een rubber U profiel op maat

Bij HTR Rubber and Foam kunt u een U profiel van rubber geheel op maat laten maken voor uw toepassing. HTR bedenkt innovatieve en unieke oplossingen voor ieder bedrijf en iedere applicatie van onze rubber producten. Onze engineers onderzoeken met welke productietechnieken uw U profiel het beste gemaakt kan worden, om het meest optimale productieproces te bereiken. Wij sterven altijd naar een optimale Total Cost of Ownership voor onze klanten. Dat betekent dat wij al aan de voorkant van de productontwikkeling bezig zijn met de belangen van uw bedrijf. Met onze 69 jaar aan ervaring en deskundigheid op het gebied van rubber en foam, zorgen wij ervoor dat we u het beste U profiel van rubber leveren voor de beste kostprijs.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Een innovatief U profiel voor uw bedrijf

Kies voor HTR Rubber and Foam om een uniek rubber U profiel te ontwikkelen voor uw bedrijf, en wij zorgen voor een optimaal productieproces en een optimaal product. U kunt zeker zijn van een U profiel van hoge kwaliteit. HTR is namelijk ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd. Wij voldoen aan de hoogste en strengste eisen binnen de automotive industrie en dat kunt u merken aan onze rubber- en foam producten. Wilt u meer weten over de toegevoegde waarde die HTR uw rubber onderdelen kan brengen? Neem dan contact met ons op!

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam levert al sinds 1953 een breed scala aan rubber- en foam oplossingen voor gerenommeerde bedrijven. Onze engineers werken iedere dag aan nieuwe innovatieve ideeën, om onze kennis en ervaring in te zetten voor op maat gemaakte rubber producten. Onze in-huis R&D afdeling onderzoekt de meest optimale productiemethodes, en de producten worden getest in ons eigen testlaboratorium. Zo kunt u ervan op aan dat HTR altijd de beste kwaliteit levert en een uniek product neerzet.

 

Onze ruime ervaring met vijf verschillende productiemethodes zorgt ervoor dat wij van diverse technieken gebruik kunnen maken om uw rubber U profiel op maat te ontwikkelen. HTR is er voor uw bedrijf gedurende het hele proces: van advies tot prototype, ontwerp tot productie.

bottom of page