engineering MM.jpg
Vormslangen

Vormslangen kunnen zo’n beetje alle vormen aannemen en zijn duurzaam dankzij de eigenschappen van rubber. Door hun flexibiliteit compenseren vormslangen toleranties vrij makkelijk. Het rubber voorkomt ook trillingen en bespaart gewicht en kosten ten opzichte van bijvoorbeeld metaal. Onze klanten gebruiken vormslangen onder andere voor vloeistofdichte verbindingen, air intake hoses, turboslangen, koelwaterslangen, en brandstofslangen. We doen u graag een interessant voorstel. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Maatwerk vormslangen in grote oplages

Grote series vormslangen maken we in spuitgietmatrijzen. Door rubber in de matrijs te persen maken we de meest complexe slangen snel en in grote oplages. Vaak gaat het om maatwerk. We maken de vormslangen precies volgens de specificaties en voor de toepassing van onze opdrachtgever.
 

Ook vormslangen in kleine oplages
Voor kleinere oplages worden de vormslangen op een doorn gemaakt. De vormslangen worden handmatig opgebouwd, waarna deze in een autoclaaf wordt gevulkaniseerd. De meeste vormslangen in kleine oplage maken we in onze vestiging in India zodat de kosten beheersbaar blijven. Overigens nemen we maatschappelijk verantwoord ondernemen ook zeer serieus in onze buitenlandse vestigingen.