top of page
Vacatures: Vacatures

WERKEN BIJ HTR

Wij investeren in automatisering, intern en externe kennisdeling en ontwikkeling van onze mensen om het werken gemakkelijker en onze dienstverlening beter te maken. 


Werken bij Hoogerdijk betekent dan ook een interessante baan in een kwaliteitsgerichte werkomgeving met eigen verantwoordelijkheden en de vrijheid om je functie zelf de  invulling te geven. Je bent onderdeel van een team van gedreven mensen die passie hebben voor de producten dat wij voor onze klanten ontwikkelen en maken. 


Of je nou op zoek bent naar een operationele, administratieve of technische functie of juist ons salesteam wilt komen versterken, we hebben plek voor talent in alle segmenten. Lees hier meer over de openstaande vacatures en ervaringen van Hoogerdijk medewerkers.

Waarom pas jij bij HTR?

Jij bent een vakmens die affiniteit heeft met techniek en graag voor en met klanten werkt.  Je ervaart het als motiverend om samen met je collega’s te zoeken naar oplossingen voor complexe vragen van klanten. Het volledig ontzorgen van (interne) klanten geeft je voldoening in je werk. Jouw focus: klantvraag, samenwerking, kwaliteit & veiligheid.
 
Wij bieden je ruimte en middelen om jezelf verder te ontwikkelen. Wij kijken verder dan vandaag en vinden het belangrijk om ook met je toekomst bezig te zijn. In denken en doen ben jij dan ook op verbetering georiënteerd en innovatief.
 
Collegialiteit en onderdeel zijn van een diverse teams waar we elkaar respecteren en openstaan voor feedback, betekenen veel voor jou. Daarnaast voel jij je prettig bij de zelfstandigheid die jij krijgt en de waardering die je toekomt.

 

Ten slot voel je je op je gemak binnen een informele en multiculturele werkomgeving, waar we samen de schouders eronder zetten om die belangrijke klus te klaren. 


 

Geïntereseerd geraakt? Klik hier voor de vacatures!

bottom of page