top of page
PRODUCTGROEP converting HR-03.jpg

EPDM rubber

EPDM rubber laten produceren

Als uw bedrijf EPDM rubber nodig heeft voor een specifieke toepassing, is het van belang dat het rubber op de meest optimale manier geproduceerd wordt. Als u bij HTR Rubber and Foam EPDM op maat laat maken, zorgen wij voor de meest optimale Total Cost of Ownership voor uw bedrijf. HTR is niet alleen een producent van rubber en foam producten, maar ook een engineeringbedrijf dat met u meedenkt over het creëren van het meest optimale product. Met 69 jaar aan kennis en ervaring in huis, en de mogelijkheid om vijf verschillende productgroepen te produceren, kunnen wij altijd de beste technieken gebruiken voor uw EPDM rol. Wij geven advies, en ontwerpen een EPDM product op maat dat helemaal aansluit op de specifieke applicatie voor uw bedrijf.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Kies voor HTR voor een uniek rubber product

Als u kiest voor HTR Rubber and Foam om een EPDM rol te laten leveren aan uw bedrijf, weet u zeker dat u kiest voor partij die altijd een stap verder is. Wij denken met u mee over het creëren van een optimaal product. HTR is ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan de zwaarste normen en eisen voldoen in de internationale automotive industrie. HTR levert kwaliteit met eigen engineering en productie. Wilt u meer weten? Neem vooral contact met ons op, en we gaan met elkaar in gesprek over de mogelijkheden.

Over HTR Rubber and Foam

HTR Rubber and Foam startte al in 1953 met het produceren van rubberproducten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de branche, dat niet alleen produceert, maar ook bekend staat om onze engineering en unieke productontwerpen. Met onze eigen R&D afdeling en ons eigen testlaboratorium in huis, kunnen wij onze kennis van verschillende productietechnieken inzetten om een product te ontwikkelen dat specifiek gemaakt is voor uw toepassing.

 

Wij denken altijd een stap vooruit, zodat u EPDM op maat kun krijgen, specifiek voor de applicatie van uw bedrijf. Bij HTR denken wij met u mee van productie tot logistiek, prototype tot voorraadbeheersing.

bottom of page