top of page

Hoekprofiel

Laat een hoekprofiel op maat maken door HTR

Laat een rubber hoekprofiel maken door HTR Rubber and Foam, en krijg een volledig op maat gemaakt onderdeel, dat precies aansluit op de toepassing ervan door uw bedrijf. HTR levert op maat gemaakte oplossingen, volledig ontworpen door onze engineers en meestal geproduceerd in onze eigen filialen. Met 69 jaar ervaring en vakkennis, kunnen wij het meest optimale hoekprofiel voor uw bedrijf ontwerpen. Wij streven altijd naar een uitstekende Total Cost of Ownership, zodat onze hoekprofielen altijd volledig voldoen aan uw verwachtingen, en een goede investering zijn voor uw bedrijf. Wij denken met u mee en bedenken innovatieve oplossingen om het optimale rubber hoekprofiel te produceren voor uw applicatie.

Ontwerp: Tekst
Ontwerp: Over het bedrijf
details_9119.jpg

Innovatieve hoekprofielen van HTR

Als u kiest voor HTR Rubber and Foam om hoekprofielen te produceren voor uw bedrijf, weet u zeker dat u investeert in kwaliteit, duurzaamheid en een optimaal product. HTR is ISO 9001:2015 gecertificeerd, en tevens IATF16949:2016 gecertificeerd. Dat betekent dat wij aan de zwaarste normen en eisen voldoen in de internationale automotive industrie. Wij leveren aan diverse grote klanten binnen de industrie, en maken unieke producten die precies aansluiten bij de toepassing. Bent u benieuwd naar wat HTR Rubber and Foam voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vooral contact met ons op.

Over HTR Rubber and Foam

Al sinds 1953 levert HTR Rubber and Foam een brede range aan rubber- en foamproducten aan de meest gerenommeerde bedrijven van de industrie. Iedere dag creëren onze engineers op maat gemaakte rubber- en foam oplossingen door gebruik te maken van het meest optimale productieproces.

 

Wij hebben een R&D afdeling in huis en een eigen testlaboratorium, waar we onderzoeken hoe we het allerbeste hoekprofiel kunnen ontwerpen voor elke specifieke toepassing. Wij hebben ruime ervaring met vijf verschillende productiemethodes en maken gebruik van deze diverse technieken om het meest optimale product te produceren voor uw bedrijf. Bij HTR kunt u terecht van advies tot ontwerp, engineering tot productie.

bottom of page